info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.
FxPro-tukikeskus - Sanasto

Tekninen analyysi (undefined)

Tekninen analyysi on markkina-analyysimenetelmä, joka keskittyy ensisijaisesti sisäisiin tekijöihin, jotka vaikuttavat tietoturvan hintaan. Tämän analyysin koulukunta noudattaa kolmea keskeistä periaatetta.

1.Kaikki, jota sijoittajat tarvitsee tietää omaisuuserästä, on jo otettu mukaan markkinahintaan.

2.Että hintakehitys liikkuu suunnattujen suuntausten mukaan (ylös, alas, sivusuunnassa ja kaikkien kolmen yhdistelmän mukaan).

3.Että historia tuntuu toistavan itseään. Toisin sanoen kollektiivisesti sijoittavat reagoivat vastaavasti samankaltaisissa tilanteissa.