Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

PALKINTOJA VOITTANUT No Dealing Desk- toimeenpanoa

Kaikki asiakasorderit suoritetaan nimettömästi No Dealing Desk 1 -toiminnolla. Suurin osa ordereista suoritetaan alle 14 millisekunnissa, ja jopa 2 400 tilausta suoritetaan sekunnissa.

Paras FX-tarjoaja 2021 Online Personal Wealth Awards

Best trading platform 2020 Financial Times & Investors Chronicle

Best CFD FX Provider 2021 Online Personal Wealth Awards

Hyödyt
No Dealing Desk -toimeenpano

Syvä likviditeetti

Pääsy syvään maksuvalmiuteen ja hyöty parhaista käytettävissä olevista hintatarjous- ja hintatarjouksista aina kaupankäynnin yhteydessä.

Award-Winning Broker

Orderisi suoritetaan nimettömästi. Likviditeettipalvelujen tarjoajilla ei ole pääsyä treidaustoimintojesi 2 tietoihin.

Tosi nopea toimeenpano

FxPro:lla on edellinen ennätys199.397 tilausta yhdessä päivässä. Useimmat asiakkaiden tilaukset täytetään alle 14 millisekunnissa.

Miten treidini pannaan toimeen?
Treidisi pannaan toimeen ilman häiriöitä, katso alhaalta:

Toimeenpanokone

Orderkirja
back-laptop-copy
Orderkirja

Asiakkaidemme suurten volyymien ansiosta pystymme vastaamaan suuresti tilauskantaamme. Näin voimme minimoida riskit häiritsemättä tilauksia millään tavalla.

sopii sisäisesti yhteen

Koska kaikkia asiakaspaikkoja ei suojata, jäljellä oleva altistuminen markkinariskin raja-arvoon on edelleen talossa. Ylimääräinen altistuminen voidaan suojata ulkopuolelta.

jäännös
altistus

Miksi FX ei ole STP-välittäjä

STP (Straight-Through-Processing) on yksi yleisimmistä väärin tulkituista termeistä kaupankäyntialalla. Vaikka STP:n katsotaan usein liittyvän toimeenpanoon, jonka asiakas saa välittäjältä, STP on itse asiassa täytäntöönpanon jälkeinen ja treidauksen jälkeinen viestintäprosessi täytäntöönpanevien vastapuolten välillä, joilla on vähäinen vaikutus vähittäiskauppiaan suorittaman toteutuksen nopeuteen tai hinnan tarjontaan. Vaikka FxPro käyttää STP-tekniikoita, luokittelemme itsemme NDD:ksi orderin toimeenpanometodin mukaisesti.

Miksi FxPro ei ole ECN-välittäjä

ECN edustaa sähköistä viestintäverkkoa ja sekoittaa sitä usein NDD:n toteuttamiseen. ECN viittaa kuitenkin anonyymiin viestintään täytäntöönpanosta vastaavien vastapuolten välillä, mikä voi itse asiassa johtaa vähittäiskauppiaan takuiden täyttämiseen ja huonompaan hinnoitteluun. FxPro on todellinen No Dealing Desk- välityspalvelun välittäjä, mikä tarkoittaa sitä, että suoritamme asiakkaiden tilauksia ilman asiointipisteitä.

Täysi läpinäkyvyys

FxPro kannattaa avoimempien ja eettisempien käytäntöjen hyväksymistä verkkokaupassa. Tästä syystä olemme kehittäneet palkintoja voittaneen mallin, joka täyttää sekä treidaajan vaatimukset että eettiset normit.

diagram circle
Tarjouspyynnössä 79.03%
Positiivinen 10.09%
Negatiivinen 10.88%

2020 slippagetilastot 3

Valuuttamarkkinoilla hinnat vaihtelevat millisekunnilla. Vuonna 2020 80.48% tilauksista toteutettiin pyydettyyn hintaan, kun taas 9.6% asiakkaiden tilauksista toteutettiin positiivisella slippagella, mikä sai aikaan entistä paremman hinnan.

Ei vaatimuksia98.59%
Positiiviset tilaukset0.66%
Negatiiviset tilaukset0.75%
2020 tarjouspyyntötilastot

Vuonna 2020 vain 1.14% kaikista instant ordereista sai tarjouspyynnön, jossa 0.54% heistä sai vielä paremman hinnan tilauksensa suorittamiseen.

Missä me toimeenpannaan treideja

Kauppapalvelimemme sijoittuvat toisiinsa ja muodostavat ristiin kuituja, jotka liittyvät Tier 1 -pankkeihin, jotka tarjoavat likviditeettiä oman ja yhteisen Quotix-yhtiömme kautta.

logoFxPro Datakeskus
EQUINIXissa
Layer-80306-copy-2

1   Orderin toimeenpanon kohde

2   Best FX Broker 2018-2013, Shares Awards.

3   Statistics provided are for all FxPro Group Limited orders executed from 1st January 2021 to 31st December 2021