info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 74.02% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77.37% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

Vapaapäivät

Markkinoiden vapaapäivät voivat vaikuttaa merkittävästi treidauksen aikatauluun ja markkinoiden volatiliteettiin. Katso alla olevat tulevat valuuttakurssivapaat ja pysy ajan tasalla treidauksen aikataulun muutoksista.

3
maanantai

UK Early May Bank Holiday (VE Day)

UK

Edellä mainitut ajat ovat GMT +3 kertaa (palvelimen aika).
Edellä mainittu aikataulu voi muuttua.

Muutokset eivät vaikuta kaikkiin muihin rahoitusinstrumentteihin, ja ne ovat treidauksen kohteena tavanomaisilla treidaustunneilla.

Ole hyvä ja otayhteyttä meihin, jos sinulla on lisää kysyttävää.