Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntömme alapuolella , kuvailee yksityiskohtaisesti, miten FxPro käsittelee kaikkien luottamuksellisten käyttäjätietojen keräämistä, hallintaa ja suojaamista.

Esittely

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää. Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan henkilökohtaista dataasi. Tämä tietosuojakäytäntö kuvailee minkätyyppisiä henkilökohtaisia tietoja keräämme sinusta, kun päätät käyttää palvelujamme, miten me käytämme henkilökohtaisia tietojasi ja milloin ja kenen kanssa me jaamme niitä ja myös, kuinka pidämme ne turvassa. Se kertoo myös henkilötietojesi käsittelystä ja siitä, miten voit käyttää niitä. Ota aikaa lukeaksesi ja ymmärtääksesi tätä käytäntöä.

Voimme tehdä muutoksia tähän tiedonantoomme aika ajoin ja onkin tärkeää, että tarkistat tämän ilmoituksen kaikkien päivitysten suhteen. Kaikki henkilökohtasiet tiedot, joita meillä on, määräytyvät nykyisen tietosuojailmoituksen perusteella. Jos teemme muutoksia, joita pidämme tärkeänä, ilmoitamme niistä sinulle.

Huomaathan, että tämä ilmoitus on osoitettu asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille. Jos olet FxPro:n työntekijä FxPro:n tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan urakoitsija, henkilötietojasi käytetään työsopimustesi, sopimussuhteidesi tai erillisten käytäntöjemme mukaisesti, jotka ovat saatavilla ottamalla meihin yhteyttä.

Kaikki viittaukset 'me', 'meihin', 'meidän' tai 'FxPro' tässä tietosuojakäytännön tiedotteessa viittaavat FxPro-ryhmään kuuluviin konserneihin, niinkuin asiayhteys edellyttää, ellei toisin mainita.

Samanlaisesti, kaikki viittaukset 'sinä', 'sinulle', 'sinulla', 'sinun' tai 'sinä itse' tässä tietosuojakäytännön tiedotteessa viittaavat asiakkaisiin tai potentiaalisiin sellaisiin ja niinkuin asiayhteys edellyttää, ellei toisin mainita.

Kun käytät verkkosivustojamme, mukaan lukien mitä tahansa kommunikointikanaa ottaaksesi yhteyttä meihin, katsomme, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän ilmoituksen ehdot ja miten käsittelemme meille antamiasi tietoja, myös henkilötietoja, ennen kuin tulet meille asiakkaaksi. Kun olet avannut tilin meillä, myönnätte, että ilmoitus ja mahdolliset muutokset koskevat sitä, miten keräämme, tallennamme, käytämme, jaamme ja muussa muodossa käsittelemme henkilötietojasi ja oikeuksiasi liiketoimintasi aikana ja sen päättymisen jälkeen.

Ketä olemme?

Tämä tietosuojailmoitus koskee seuraavia FxPro-yritysryhmän rekisterinpitäjiä, jotka ovat:

  • FxPro Financial Services Limited, Kyproksella rekisteröity yritys, jonka sääntömääräinen toimipaikka on osoitteessa Karyatidon 1, Ypsonas 4193, Limassol ja jonka on rekisteröinyt ja jota sääntelee Kyproksen tietosuojavaltuutettu,
  • FxPro UK Limited, Englannissa ja Walesissa 902 rekisteröity yritys, jonka sääntömääräinen toimipaikka on osoitteessa 13/14 Basinghall Street, London, EC42V 5BQ ja jonka on rekisteröinyt ja jota sääntelee tietosuojavaltuutettu (Rekisteröintinumero Z1996160),
  • FxPro Global Markets Ltd (Bahamalla sijaitseva yritys, jonka sääntömääräinen osoite on Albany Financial Center, South Ocean Boulevard, New Providence, The Bahamas.) ja jonka on rekisteröinyt ja jota sääntelee Bahaman tietosuojavaltuutettu

FxPro Financial Services Limited tekee merkittävää prosessointia FxPro-ryhmän muiden yksiköiden puolesta. Siksi, jos olet asiakas ryhmästä, joka ei ole eurooppalainen yritys, käsittelemme henkilötietojasi tämän ilmoituksen mukaisesti ja sinulla on oikeus tässä ilmoituksessa mainittuihin samoihin suojiin ja oikeuksiin.

Minkälaisia henkilökohtaisia tietoja keräämme ja varastoimme?

Osana yritystämme, keräämme henkilökohtaista dataa asiakkailta ja potentiaalisilta asiakkailta, jotka sisältävät seuraavanlaiset asiat:

  • Nimi, Sukunimi, Yhteystiedot
  • Syntymäaika ja sukupuoli
  • Informaatio tuloistasi ja varoistasi, sisältäen yksityiskohtia tileistäsi ja varoistasi, tiliotteestasi, tilinpäätöksistä, treidaus tiliotteistasi, veroista ja taloudellisista tiliotteista
  • Ammatti -ja työllisyystiedot
  • Sijaintitiedot
  • Tieto ja kokemus treidaamisessa, riskitoleranssi ja riskiprofiili
  • IP-osoite, laite-erittelyt ja muu informaatio, joka koskee treidauskokemustasi
  • Pankkitili, e-wallet ja luottokorttitiedot
  • Tiedot vierailustasi websivuillamme tai sovelluksessamme, sisältäen, mutta ei rajoittaen, liikennetiedot, sijaintitiedot, blogit ja muu kommunikointihistoria.

Käytämme evästeitä tallentaaksemme ja kerätäksemme tietoja verkkosivustosi käytöstä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu laitteesi kiintolevylle. Ne lähettävät niihin tallennetut tiedot takaisin verkkopalvelimellesi, kun käytät verkkosivustoamme. Nämä evästeet mahdollistavat henkilökohtaiset asetukset ja lataavat henkilökohtaiset mieltymyksesi, jotta voit parantaa kokemuksiasi. Lisätietoja evästeistämme on verkkosivustossamme saatavilla olevista evästeiden käytöstä.

Pidämme myös kirjaa treidauskäyttäytymisestäsi, mukaanlukien ennätys:

  • Tuotteet joita treidaat kanssamme
  • Datahistoria treideistä ja sijoituksista, joita olet tehnyt, sisältäen summan, jonka olet investoinut
  • Preferenssisi tietynlaisiin tuotteisiin ja palveluihin

Meidän on lain mukaan tunnistettava sinut, jos avaat uuden tilin tai lisäät uuden allekirjoittajan olemassa olevaan tiliin. Rahanpesun vastaiset lait edellyttävät, että voimme nähdä ja tallentaa tiettyjä asiakirjota (eli valokuvalliset ja ei-valokuvalliset dokumentit) näiden lakien asettamien vaatimusten täyttämiseksi. Tunnistamisasiakirjat, joita vaadimme rahanpesun vastaisen lainsäädännön tai muun sellaisen lainsäädännön osalta, jotka liittyvät sinulle tarjottaviin palveluihin, sisältävät:

  • (a) passi;
  • (b) ajokortti;
  • (c) kansallinen tunnistekortti (jos mahdollista);
  • (d) utiliteettilasku;
  • (e) luottamustoimi (jos mahdollista)
  • (f) luottotietojen tarkistus; tai
  • (g) muu informaatio, jonka ajattelemme tarpeelliseksi ottaen huomiomme funktiomme ja aktiviteettimme.

Jos olet yritysasiakas, meidän on kerättävä lisätietoja, kuten yritysasiakirjoja osoitteesta, osakkeenomistajista, johtajista, toimihenkilöistä, mukaan lukien ylimääräiset henkilötiedot osakkeenomistajista ja johtajista. Meillä on oikeus pyytää lisätietoja, joita pidämme välttämättöminä, jotta ne täyttäisivät lakisääteiset ja lainsäädännölliset vaatimuksemme.

Saamme nämä tiedot useilla tavoilla käyttämällä palveluitamme ja verkkosivustojamme, tilin avaussovelluksia, demo-ilmoittautumislomakkeitamme, verkkoilmoittautumislomakkeitamme, verkkosivustojen evästeitä ja vastaavaa seurantajärjestelmää, joka on rakennettu verkkosivustoihimme ja sovelluksiimme, tilaamalla uutispäivitytkset ja informaation avulla, jonka tarjoat olet mukanamme kokoajan.

Voimme myös kerätä nämä tiedot kolmansilta osapuolilta joko ostettujen kolmannen osapuolen markkinointiluetteloista, julkisesti saatavilla olevista lähteistä, sosiaalisten medioiden alustoista, välittäjistä ja tytäryhtiöistä, pankkiirien ja luottokorttien käsittelijöiltä, tilausperustaisten älykkyystietokantojen ja muiden kolmansien osapuolten yhteistyökumppaneilta.

Voimme pyytää muita henkilökohtaisia tietoja ajottain vapaaehtoisesti (esimerkiksi markkinatutkimus, kyselyt tai erikoistarjoukset). Jos et halua antaa tietoja, joita tarvitsemme tietyille tuotteille tai palveluille, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle pyydettyä tuotetta tai palvelua.

Voimme tallentaa mitkä tahansa kommunikaatiot, sähköiset, puhelimitse tehdyt, henkilökohtaisesti tai muutoin, joita meillä on suhteessa tarjoamiimme palveluihin ja keskinäisiin väleihin liittyen. Nämä tallenteet ovat meidän omaisuuttamme ainoastaan ja ne muodostavat todisteitä viestinnästä. Tällaiset puhelinkeskustelut voidaan tallentaa ilman varoitusääntä tai muuta ilmoitusta.

Lisäksi jos vierailet toimistossamme tai tiloissamme, meillä voi olla CCTV, joka tallentaa kuvasi

Kenelle julkaisemme henkilökohtaisia tietojasi?

Osana henkilökohtaisten tietojen käyttämistäsi on ylläolevat syyt, voimme paljastaa sinun informaatiosi seuraaville tahoille:

  • muille yrityksille FxPro Groupissa, jotka tarjoavat taloudellisia tai muita palveluja;
  • Kolmansien osapuolten sovellusten tarjoajille, kun käytät meidän sovellustamme, viestintäsysteemiämme ja treidausalustojamme, jotka ovat tarjottu kolmansien osapuolten toimesta;
  • Palveluntarjoajat ja erikoistuneet neuvonantajat, jotka on sitoutuneet tarjoamaan meille palveluita, kuten hallinto-, IT-, analytiikka- ja verkkomarkkinointioptimoinnin, rahoituksen, sääntelyn, vaatimustenmukaisuuden, vakuutuksen, tutkimuksen tai muun palvelun;
  • esitellään välittäjät ja yhteistyökumppanit, joiden kanssa meillä on keskinäinen suhde;
  • Maksuliikenteen tarjoajat ja pankit, jotka käsittelevät tilisiirtojasi;
  • tilintarkastajat tai urakoisijat ja muut neuvonantajat, jotka tarkastavat, avustavat tai neuvovat liiketoimintaansa;
  • tuomioistuimet, tribunaalit ja sovellettavat sääntelyviranomaiset sellaisina, kuin ne on sovittu tai valtuutettu lailla tai sopimuksemme mukaan.
  • valtionlaitokset ja lainvalvontaviranomaiset, jos se on lakisääteistä ja vastuussa muihin oikeudellisiin ja sääntelyyn liittyviin pyyntöihin;
  • Minkä tahansa kolmannen osapuolen, jos tällainen paljastaminen on tarpeen palveluehtojen tai muiden asiaankuuluvien sopimusten noudattamiseksi tai soveltamiseksi;
  • kuka tahansa valtuuttamasi henkilö

Pyrimme ilmoittamaan näille kolmansille osapuolille vain vähimmäishenkilötiedot, jotka vaaditaan täyttämään sopimusvelvoitteessa meille. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme eivät saa jakaa tai käyttää henkilökohtaisia tietoja, joita voimme tarjota heille muuhun tarkoitukseen kuin palveluntarjoamiseen.

Websivuillamme tai sovelluksissamme saattaa olla linkkejä kolmannen osapuolen websivuille. Huomaathan, kuitenkin, että kolmannen osapuolen websivut eivät ole suojattu tällä tietosuojakäytännöllämme ja ne sivut eivät ole yksityisyysstandardiemme ja toimintatapojemme kohteita. Ole hyvä ja tarkista jokainen kolmas osapuoli ja heidän tietosuojakäytäntö, sekä toimintatavat.

Milloin ja miten saamme suostumuksesi?

Me voimme käsitellä henkilötietojasi yhden tai useamman laillisen jalostusperustan (''laillinen perusta'') mukaan, riippuen siitä spesifistä syystä, mihin käytämme sinun tietojasi.

Lailliset perusteet ovat seuraavat:

  • täyttämään sopimukselliset velvollisuudet sinua kohtaan
  • noudattamaan lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä vaatimuksia
  • harjoittaa oikeutettuja etuja

Jos henkilökohtaisten tietojen käyttö ei kuulu johonkin näistä kolmesta laillisesta perustasta, tarvitsemme sinun suostumuksesi. Sinun on annettava tällainen suostumus, ja sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tmän tietosuojatiedon sisältämien yhteystietojen avulla tai poistamalla ne sähköpostilistaltasi.

Voimme käyttää sivustomme kautta tai muulla tavoin antamiasi henkilötietoja ja liiketoimintasuhteemme aikana antamiasi henkilötietoja kommunikoidaksemme kanssasi markkinointitarkoituksessa ja antaaksemme sinulle markkinauutisia ja analyyttisia raportteja. Kommunikointiin käytettäviä kanavia ovat muun muassa puhelinsoitot, sähköposti, verkkotilisi kautta lähetettävät ilmoitukset ja tekstiviestit ja push-ilmoitukset. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi verkkoportaalissa tai lähettämällä sähköpostia tietosuojavaltuutetullemme osoitteeseen dpo@fxpro.com käyttämällä meille rekisteröimääsi sähköpostiosoitetta, jos et pääse verkkoportaalitilillesi tai jos sinulla ei jostain syystä ole sellaista.

Henkilötietojen hallinta

Olemme sitoutuneet suojaamaan ja suojelemaan henkilökohtaista dataa ja ylläpitämään asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, varmistaaksemme turvallisuustason, joka suojaa meiltä saatuja henkilötietoja vahingoilta tai laittomilta tuhoutumisilta, häviämisestä, muuttamisesta, luvattomasta paljastamisesta tai pääsystä siirrettyihin, tallennettuihin tai muutoin käsiteltyihin henkilötietoihin.

Olemme nimittäneet tietosuojavaltuutetun varmistaaksemme, että henkilötietojesi hallinta on tämän tietosuojatiedon ja sovellettavan lainsäädännön mukaista.

Vaadimme FxPro-ryhmän ulkopuolella olevia organisaatioita, jotka käsittelevät tai hankkivat henkilökohtaisia tietoja, tunnustamaan näiden tietojen luottamuksellisuuden, sitoutumaan ja kunnioittamaan yksityishenkilöiden oikeutta yksityisyyteen ja noudattamaan kaikkia asiaankuuluvia tietosuojalakeja ja tätä tietosuojailmoitusta.

Lyhyesti sanottuna käytössä olevat tietosuojatoimet ovat seuraavat:

  • kouluttamalla työntekijöitämme käsittelemään henkilökohtaista informaatiota luottamuksellisesti ja kunnioittaen asiakkaan informaatiota ja jokaisen yksilön yksityisyyttä
  • vaatimalla työntekijöitämme käyttämään salasanoja ja kaksitasoista todentamista käytettäessä järjestelmäämme;
  • Soveltamalla Chinese walls-käytäntöä ja työntekijöillä vain on pääsy henkilökohtaisiin tietoihin sitä vaativissa tehtävissä.
  • Soveltamalla tietojen salaustekniikkaa tiedonsiirron aikana verkkoliiketoimissa ja verkon kautta välitetyissä asiakassovelluskoodeissa
  • niille, jotka käyttävät palomuureja, tunkeutumisen havainnointijärjestelmiä ja virustarkistuslaitteita suojelemaan luvattomien henkilöiden pääsyä ja järjestelmiltämme tuleville viruksille;
  • käyttämällä erillisiä suojattuja verkkoja tai kryptausta lähetettäessä sähköisiä tietoja ulkoistamiseen
  • harjoittamalla clean desk-käytäntöä, joka koskee meitä ja meidän yhteistyökumppaneitamme ja tarjoamalla turvallisen varaston fyysisille tallenteille; ja
  • jotka käyttävät fyysisiä ja sähköisiä keinoja, kuten pääsykortteja, kameroita ja suojalaitteita luvattoman pääsyn estämiseksi.

Miten säilytämme henkilökohtaista tietoa ja kuinka pitkään?

Pidämme henkilökohtaisia tietojasi luotettavassa tietokonevarastossa ja paperitiedostoina, kuten myös muiden tietojen yhdistelminä ja ryhdymme toimiin suojataksemme henkilökohtaisia tietojasi, joita säilytämme, jos niitä väärinkäytetään, ne häviävät, niihin pääsee käsiksi vieras, niitä muutetaan tai tiedoksiannetaan.

Kun meidän mielestämme henkilökohtaista tietoa ei enää tarvita, me poistamme kaikki yksityiskohdat, jotka identifioituvat sinuun tai me tuhoamme ne turvallisesti.

Kuitenkin, meidän on ehkä säilytettävä tietoja merkittävän pitkän aikaa. Esimerkiksi, meillä on sijoituspalveluja ja rahanpesun vastaisia lakeja, jotka edellyttävät meiltä kopioiden ja todisteiden esittämistä henkilöllisyytesi tarkastamisesta, tulojen ja varallisuuden lähteistä, tapahtumien seurannasta, puhelimitse, chatista ja sähköpostiviesteistä, tilauksista ja kaupankäyntihistoriasta, valitusten käsittelystä ja tiedoista, jotka voivat osoittaa, että olemme toimineet noudattaen regulatiivista koodia koko liikesuhteessa. Nämä tiedot on säilytettävä viiden vuoden ajan siitä, kun liikesuhde kanssanne on päättynyt tai pidempään, jos niitä pyydetään sääntelyviranomaisten toimesta.

Jos rekisteröitymistä ei suoriteta loppuun tai jos tilin avaamista koskeva hakemuksesi hylätään, tilin avaamisen aikana mahdollisena asiakkaana antamiasi henkilötietoja säilytetään kuusi kuukautta, ellei meidän ole säilytettävä niitä kauemmin sääntelyllisistä syistä.

Jos olet päättänyt olla ottamatta vastaan markkinointiviestintää, pidämme tietosi luettelossamme, jotta tiedämme ettet halua vastaanottaa tällaista viestintää.

Sinulta kerätyt tiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Niitä voidaan käsitellä myös ETA:n ulkopuolella toimivalla henkilöstöllä, joka työskentelee meille tai jollekin tavarantoimittajallemme tai yhteistyökumppaneillemme. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Siirtämään tietosi muille ETA: n ulkopuolisille kolmansille osapuolille ja voimme joissakin tapauksissa luottaa sovellettaviin sopimuksiin, sitoviin yrityksiä koskeviin sääntöihin, EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojaa tai muita vastaavia sovellettavia järjestelyjä.

Jos haluat kopion moisista järjestelyistä, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin käyttäen yhteystietojamme alhaalla

Sinun oikeutesi

Huomaathan, ettei nämä oikeudet toteudu kaikissa olosuhteissa. Olet oikeutettu:

(a) pyytämään pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi;

(b)py tämään korjausta henkilökohtaisiin tietoihisi, joita meillä sinusta on;

(c)Pyytämään henkilökohtaisten tietojesi poistamista. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä aina voi noudattaa toiveitasi erityisistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa, pyyntösi ajankohtana.

(d)Puolustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun luotamme oikeutettuun (tai kolmansien osapuolten) oikeutettuihin etuihin, ja jos tilanteessasi on jotain, minkä vuoksi haluatte vastustaa käsittelyä, kun tunnet sen vaikuttavan perustoikeuksiisi tai vapauteen. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia syitä käsitellä tietojasi, jotka ohittavat oikeuksiasi ja vapauksiasi;

(e) pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Tämän avulla voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa:

  • jos haluat varmentaa tietojen tarkkuutta;
  • jossa tietojenkäyttö on lainvastaista, mutta et halua meidän poistavan sitä;
  • missä tarvitset meitä pitämään hallussa tietoja, vaikka emme enää vaadi sitä, kun tarvitset sitä laatimaan, käyttämään tai puolustamaan oikeudellisia vaatimuksia; tai
  • olet vastustanut tietojen käyttämistä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä ensisijaisia ​​oikeutettuja syitä käyttää niitä;

(f) pyytää henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai kolmannelle osapuolelle, jolla henkilötietosi ovat, jäsennellyn, yleisesti käytössä olevan, koneellisesti luettavan muodon. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja (eli ei paperikopioita), joihin olet alunperin antanut luvan meidän käytettäväksi tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi;ja

(g) peruuttaa suostumuksen milloin tahansa, kun luotamme henkilötietojesi käsittelyyn.

Ole hyvä ja täytä henkilökohtaisten tietojen saamiseen vaadittava pyyntö, lähettämällä sähköpostia rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen, jonka olet meille antanut. Lähetä se seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: dpo@fxpro.com.

Yritämme vastata kaikkiin pyyntöihin 1 (yhden) kuukauden sisällä. Joskus pyyntö on erityisen monimutkainen tai kun olet tehnyt useita pyyntöjä, vastauksessa saattaa kestää yli 1 (yksi) kuukausi. Tällöin ilmoitamme sinulle yhden (kuukauden) kuluessa pyynnön vastaanottamisesta ja pidämme sinut ajan tasalla.

Voimme periä sinulle kohtuullisen hinnan, kun pyyntö on ilmeisen perusteeton, liiallinen tai toistuva tai pyydämme toimittamaan lisää kopioita samoista tiedoista. Tällöin lähetämme sinulle maksupyynnön, joka on hyväksyttävä ennen kuin pyyntösi käsitellään. Vaihtoehtoisesti voimme evätä pyyntösi näissä olosuhteissa.

Mitä jos sinulla on tiedoksianto tai valitus?

Jos haluat harjoittaa oikeuksiasi, ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen dpo@fxpro.com käyttämällä rekisteröityä sähköpostiosoitettasi, jonka olet meille antanut.

Yritämme vastata kaikkiin pyyntöihin 1 (yhden) kuukauden sisällä. Joskus pyyntö on erityisen monimutkainen tai kun olet tehnyt useita pyyntöjä, vastauksessa saattaa kestää yli 1 (yksi) kuukausi. Tällöin ilmoitamme sinulle yhden (kuukauden) kuluessa pyynnön vastaanottamisesta ja pidämme sinut ajan tasalla.

Jos et ole tyytyväinen vastauksiimme antamassasi valituksessa, sinulla on oikeus tehdä valitus valvojillemme Jos et ole tyytyväinen valitukseen antamiasi vastauksiin, sinulla on oikeus tehdä valitus valvojillemme, Information Commissioner's Office (ICO), jos olet FxPro UK Limitedin tai Kyproksen tietosuojavaltuutetun asiakas, tai olet asiakkaana minkä tahansa jäljellä olevan FxPro-ryhmän yksiköistä. Vaihtoehtoisesti sinulla on myös oikeus tehdä kantelu asuinmaasi tietosuojaviranomaiselle.

Voit löytää tarkempia tietoja tämän tekemisestä seuraavilta websivuilta:

https://ico.org.uk/concerns/

http://www.dataprotection.gov.cy