FxPro Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuu on keskeinen osa FxPron tehtävää. Olemme aktiivisesti mukana useissa rekisteröidyissä hyväntekeväisyysjärjestöissä ja pyrimme muuttamaan tarpeessa olevien ihmisten elämää. Yhteiskuntavastuuta koskevien aloitteidemme avulla FxPro kannustaa ja tukee aktiivisesti paitsi korkeampaa elämänlaatua myös asianmukaista koulutusta ja ravitsemusta.

Tue ja osallistu

Maailmanlaajuisena yrityksenä, jolla on monipuolinen ja monikansallinen työvoima, uskomme, että hyväntekeväisyystyömme vaikutus on paljon suurempi, kun annamme työntekijöillemme tukea heidän valitsemiaan hyväntekeväisyysjärjestöjä. Teemme kovasti töitä vahvojen ja kestävien suhteiden luomiseksi yrityksen ja sen kanssa työskentelevien yhteisöjen välille. Tämän seurauksena FxPro on nyt mukana monissa hyväntekeväisyysjärjestöissä ja on hiljattain sitoutunut tukemaan UNICEFia, Punaisen Ristin, paikallisia ja kansainvälisiä sairaaloita, hoitolaitoksia ja hyväntekeväisyysrahastojen tapahtumia.

Yrityksemme yhteiskuntavastuu tarkoittaa meille eettistä toimintaa, minimoimalla ympäristövaikutuksemme, kohdellessamme työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme oikeudenmukaisesti ja toimimalla vastuullisena yrityksenä.

Etiikka ja liiketoiminta

Liiketoiminnassamme varmistamme, että työmme tapahtuu korkeimpien eettisten normien mukaisesti. Yhtiö toimii kaikkien voimassa olevien lakien, määräysten ja käytännesääntöjen mukaisesti alueilla, joilla toimimme.

Odotamme, että ihmiset kunnioittavat eettisiä normejamme ja toimimme käytäntöjemme mukaisesti. On olemassa itsesertifiointiprosessi, jonka mukaan kaikki työntekijät ilmoittavat noudattavansa eettisiä sääntöjä. Lisäksi kaikkien työntekijöiden on noudatettava seuraavia käytäntöjä: eturistiriidat, lähipiiritapahtumat ja ilmoitusvelvollisuus.

FxProa koskevat käytännöt täyttävät tiukimmat sääntely- ja lainsäädännölliset vaatimukset ja ne hyväksytään maailmanlaajuisesti koko konsernissa.

Työntekijöitä kannustetaan tukemaan ja osallistumaan yhteisön toimintaan. Kannustamalla ihmisiä työskentelemään heidän valitsemiensa hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa yrityksen valitsemien hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, uskomme, että voimme maksimoida koko hyväntekeväisyysponnistuksen kokonaisuutena ja samalla tarjota työntekijöillemme enemmän tyytyväisyyttä.

Yhteisöaktiviteetit

FxPro rohkaisee aktiivisesti ihmisiä osallistumaan yhteisön kehittämiseen. Olemme yhtä tunnollisia yhteiskuntavastuusta kuin tuotteistamme ja palveluistamme.

Työntekijämme ovat toimintamme ytimessä ja olemme sitoutuneet varmistamaan, että kaikki henkilökuntamme kokevat oikeudenmukaisen ja kunnioittavan työympäristön.

FxPron henkilöstöpolitiikka yhdellä silmäyksellä

  • Syrjimättömyys- ja yhtäläisten mahdollisuuksien käytäntö
  • Joustava työpolitiikka työntekijöille, joilla on lastenhoitotarpeita.
  • Ylimääräinen loma junior staffin treenauksen aikana.
  • Työhön liittyvän koulutuksen sponsorointi ja tukeminen (esim. Oikeudellinen ja taloudellinen pätevyys)
Meillä on syvä ymmärrys ympäristövaikutuksistamme. FxPro: ssa pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkeämme lisäämällä tietoisuutta ja toteuttamalla saavutettavissa olevia toimia vähentääkseen energiantuotantoamme ja päivittäisen toiminnan tuhlausta.

Tässä on vain muutamia niistä aloitteista, joita esitimme ympäristövaikutuksemme torjumiseksi:

  • Kierrätys -ja orgaaniset jäteastiat keittiötiloissa
  • Matkapuhelinten, tietokoneiden, loistelamppujen ja paristojen kierrätys
  • Energiatehokkaiden lamppujen ja ajastimen/anturin valojen käyttö
  • Puhelinkonferenssien käyttö matkojen tarpeen vähentämiseksi

Charities & Causes we support

The UN Refugee Agency

In 2022, FxPro donated to the UNHCR, a charity that works with partners on the ground to provide humanitarian assistance to refugees, including food, shelter, medicine, and other lifesaving essentials for displaced communities.

Naked Heart Foundation, London UK

In 2019, 2020 and 2021, FxPro made very substantial donations to the Naked Heart Foundation which is a charity providing support to families with children who have disabilities or special needs, helping to transform and enrich the lives of those affected.

Butterfly Ball Monaco

In 2019, FxPro sponsored the “Butterfly Ball Monaco”, a Charity Gala Dinner organised by the Caudwell Children. This organisation acts as a safety net for families who are unable to gain the vital help that they need. We fully support the goal of helping to transform the lives of disabled children across the UK.

Näytä kaikki tapahtumat