Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Ekonominen forex-kalenteri

Jos olet vakavasti alkamassa treidaajaksi, kaupankäyntisuunnitelma on olennainen osa strategiaasi. Etsi taloudellinen kalenteri FX-Toolsista ja suunnittele treidaustasi alaspäin minuutteihin perustuen julkaistaviin taloudellisiin raportteihin, aiempiin taloudellisiin tapahtumiin, konsensusennusteisiin ja arvioituun volatiliteettiin.

Miten käyttää FX-kalenteriasi?

FX-kalenteri auttaa sinua tekemään enemmän informatiivisia treidauspäätöksiä. Tutustu aikataulun mukaisiin taloudellisiin tapahtumiin, jotka on määrä järjestää tiettynä päivänä, ja napsauta yksittäistä tapahtumaa, jos haluat saada lisätietoja siitä. Jäljellä oleva aika tulevaan tapahtumaan tulee näkyviin FX-kalenterin vasemmalle puolelle, kun taas menneitä tapahtumia merkitään rastin avulla.