info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 74.02% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77.37% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.
FxPro Help Centre: TILINPÄÄTÖS & HOLVI

Voinko vaihtaa FxPro Wallet-kurssia?

Vältelläksesi mahdollisia kuluja, on suositeltavaa, että FxPro Walletisi on samaa kurssia, nostojen ja talletusten osalta.

Jos olet vahingossa avannut FxPro walletin väärään kurssiin, ota yhteyttä suoraan tukitiimiimme ja korjaamme ongelman. backoffice@fxpro.com
Was This Article Helpful?