info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.
FxPro Help Centre: TILINPÄÄTÖS & HOLVI

How do you keep Clients funds safe?

FxPro ottaa asiakkaiden varojen turvallisuuden erittäin vakavasti. Tästä syystä, kaikki asiakkaiden varat ovat tarkasti eristyksissä yhtiön omista varoista ja ne pidetään eri pankkitileillä ympäri Eurooppalaisia pankkeja. Tämä varmistaa asiakkaiden varojen turvallisuuden ja ettei niitä voi käyttää muuhun tarkoitukseen.

Lisäksi, FxPro UK Limited on Financial Services Compensation Scheme (FSCS) jäsen ja FxPro Financial Services Limited on Investor Compensation Fundin (ICF) jäsen.

Was This Article Helpful?