Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 1.00Keskitaso: 27.61
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0
Minimihinnan heilahtelu0.001
1 tick arvo5 USD
1:n erän koko5000 Oz
Minimisopimuskoko50 Oz
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen50 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Kullan jälkeen hopea on eniten kaupankäynnin kohteena oleva jalometalli. Hopea on laajenevasti saamassa tunnustusta kauppiaiden keskuudessa ja sitä pidetään yhtenä arvokkaimmista sijoituksista.

Voit myydä hopeaa heti MT4-, MT5- ja cTrader-alustoilla. Selaa yllä olevaa kaaviota ja tutki hopean hintaa ja tarjoushintoja sekä sen historiallista suorituskykyä ja arvoa.

Jos olet kiinnostunut monipuolistamaan portfolioasi, aloita kaupankäynti hopean kanssa ottamalla yhteyttä FxPro-palveluun tänään.