Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.60% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

SILVER trading

Swap short: 12.8277 PointsSwap long: -17.8076 Points
Low: 22.993Spreadi MT5 floatingKorkea: 23.510
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
20.35 (Local)
Opens in 13h 15m
Tokyo
18.35 (Local)
Opens in 14h 25m
London
10.35 (Local)
Opens in 21h 25m
New York
5.35 (Local)
Opens in 27h 55m

SILVER chart live

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 17.00Keskitaso: 18.62
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0
Minimihinnan heilahtelu0.001
1 tick arvo5 USD
1:n erÀn koko5000 Oz
Minimisopimuskoko50 Oz
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen50 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Kullan jÀlkeen hopea on eniten kaupankÀynnin kohteena oleva jalometalli. Hopea on laajenevasti saamassa tunnustusta kauppiaiden keskuudessa ja sitÀ pidetÀÀn yhtenÀ arvokkaimmista sijoituksista.

Voit myydÀ hopeaa heti MT4-, MT5- ja cTrader-alustoilla. Selaa yllÀ olevaa kaaviota ja tutki hopean hintaa ja tarjoushintoja sekÀ sen historiallista suorituskykyÀ ja arvoa.

Jos olet kiinnostunut monipuolistamaan portfolioasi, aloita kaupankÀynti hopean kanssa ottamalla yhteyttÀ FxPro-palveluun tÀnÀÀn.