Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

WTI crude oil spot (CFD)

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: 1.65 PointsSwap long: -8.9 Points
Low: 76.863Spreadi MT5 floatingKorkea: 77.961
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
19.46 (Local)
Opens in 14h 4m
Tokyo
17.46 (Local)
Opens in 15h 14m
London
8.46 (Local)
Closes in 7h 44m
New York
3.46 (Local)
Opens in 5h 44m
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

WTI Crude Oil toimii vertaamalla öljyn hintoja Yhdysvalloissa ja on kiistatta yksi maailman voimakkaimmista tuotteista.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 53.00Keskitaso: 62.60
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimihinnan heilahtelu0.001
1:n erÀn koko1000 bbl
1 tick arvo1 USD
Minimisopimuskoko10 bbl
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen10 bbl
KÀytetty marginaali per 1 erÀ**1.00%
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Limit ja Stop-tasospread

Vain jos marginaalitaso <100%

** KÀytetÀÀn dynaamista vipuvaikutusta. CTraderin osalta katso treidausalustan symbolispesifikaatioita.

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.