Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 2.00Keskitaso: 10.74
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0
Minimihinnan heilahtelu0.01
1 tick arvo1 USD
1:n erän koko100 Oz
Minimisopimuskoko1 Oz
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Jalometallit ovat erittäin suosittuja treidausinstrumentteja, ja niitä suosivat usein sellaiset treidaajat, jotka etsivät turvaa ja turvallisuutta sijoitussalkussaan. Kultaa pidetään usein kauppiaiden investointien turvapaikkana, varsinkin taloudellisen epävarmuuden aikoina. Aloita treidaamaan kultaa FxPron kanssa ja monipuolistaa sijoitussalkkusi.

Voit vaihtaa kultaa välittömästi MT4-, MT5- ja cTrader-alustoilla. Selaa yllä olevaa kaaviota ja löydä live-osto- ja myyntihinnat sekä arvokkaan metallin arvo, suorituskyvyn historia ja volatiliteetti. Näiden tietojen avulla voidaan tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ostettaessa tai myymällä kultaa. Voit myös avata ilmaisen demo-tilin harjoitellaksesi ennen kuin käytät kultaa todellisella tililläsi.

Jos olet kiinnostunut monipuolistamaan portfolioasi, aloita treidaamalla kultaa ottamalla yhteyttä FxPro-palveluun tänään.