Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

PLATINUM trading

Swap short: 8.9127 PointsSwap long: -16.3556 Points
Low: 1016.99Spreadi MT5 floatingHigh: 1024.93
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
11.05 (Local)
Closes in 5h 7m
Tokyo
10.05 (Local)
Closes in 4h 55m
London
2.05 (Local)
Opens in 5h 55m
New York
21.05 (Local)
Opens in 12h 25m

PLATINUM chart live

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 173.00Keskitaso: 376.36
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0
Minimihinnan heilahtelu0.01
1 tick arvo1 USD
1:n erÀn koko100 Oz
Minimisopimuskoko1 Oz
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Jalometallit ovat valtavan suosittuja treidausinstrumentteja, ja niitÀ suosivat usein treidaajat, jotka etsivÀt turvallisuutta ja sijoitustarjontaa portfolioonsa. Platinaa pidetÀÀn usein treidaajien sijoitusten turvapaikkana, varsinkin taloudellisen epÀvarmuuden aikoina. Aloita Platinan-treidaus FxPron kanssa ja monipuolista sijoitussalkkuasi.