Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: N/AKeskitaso: 35.47
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso50
Minimihinnan heilahtelu0.01
1 tick arvo0.01 USD
1:n erän koko1 Oz
Minimisopimuskoko1 Oz
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Jalometallit ovat valtavan suosittuja kaupankäyntivälineitä, ja niitä suosivat usein sellaiset treidaajat, jotka etsivät turvallisuutta ja turvaa sijoitussalkussaan. Kultaa pidetään usein kauppiaiden investoinnin turvapaikkana, varsinkin taloudellisen epävarmuuden aikoina. Aloita kullalla FxPron kanssa ja monipuolista sijoitussalkkusi.

Voit vaihtaa kultaa välittömästi MT4-, MT5- ja cTrader-alustoille. Selaa yllä olevaa kaaviota ja löydä live-osto- ja myyntihinnat sekä jalometallin arvo, historiallinen suorituskyky ja volatiliteetti. Näiden tietojen avulla voidaan tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ostettaessa tai myymällä kultaa. Voit myös avata ilmaisen demo-tilin harjoitellaksesi ennen kuin treidaat kultaa oikealla tililläsi.

Jos olet kiinnostunut monipuolistamaan portfolioasi, aloita kaupankäynti kullan kanssa ottamalla yhteyttä FxPro-palveluun tänään.