info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vÀhittÀissijoittajien tileistÀ menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tÀllÀ palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmÀrrÀtkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettÀÀ rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illÀ sijaitsee mittavat riskit.

Swiss Market Index (SMI) index

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
6:55 am (Local)
Opens in 2h 55m
Tokyo
5:55 am (Local)
Opens in 3h 5m
London
9:55 pm (Local)
Opens in 10h 5m
New York
4:55 pm (Local)
Opens in 16h 35m

Swiss Market Index (SMI) chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Swiss20 on yli kahdenkymmenen suurimman ja likvideimman varaston indeksi SveitsissÀ. SveitsistÀ perÀisin olevat varastot muodostavat noin 90% SveitsistÀ ja LiechtensteinistÀ SveitsissÀ vaihdetuista kokonaisuuksista. TÀmÀn vuoksi indeksiÀ pidetÀÀn yleisesti hyvÀnÀ mittarina Sveitsin taloudesta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTrader
Minimi: 8.33Keskitaso: 11.96
Minimisopimuskoko0.01 Index
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 Index
Arvo per 1 indeksipiste1 CHF
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Treidausaika (UK:n aika) 08:05 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

Vain jos marginaalitaso <100%

Hanki #Swiss20 treidausideoita

Saa pÀivittÀisiÀ treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTÀstÀ vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart