info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vÀhittÀissijoittajien tileistÀ menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tÀllÀ palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmÀrrÀtkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettÀÀ rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illÀ sijaitsee mittavat riskit.

Nikkei 225 index

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
7:21 am (Local)
Opens in 2h 29m
Tokyo
6:21 am (Local)
Opens in 2h 39m
London
10:21 pm (Local)
Opens in 9h 39m
New York
5:21 pm (Local)
Opens in 16h 9m

Nikkei 225 chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Kauppa CFD: t # Japan225-indeksillÀ.

FxPro tarjoaa CFD: t # Japan225: een ja 25 + muihin spot-indekseihin, joita voidaan kÀyttÀÀ kaikissa FxPro-alustoissa, kuten FxPro MT4, FxPro MT5 ja FxPro cTrader. Indeksien CFD: itÀ voidaan treidata Instant tai Market -toimeenpanolla ja fixed tai floating spreadeja tilityypin mukaan. Valitsemalla treidaamisen indeksit CFD:t FxPro:lla, voit hyötyÀ tiukoista spreadeista jopa 0,2 pipsiÀÄ, nopeiden ordereiden toteuttamisesta ja ammattimaisiiin kauppoihin.. LisÀksi FxPro ei peri palkkioita CFD-indekseistÀ.

Jos sinulla on kysyttÀvÀÀ Japan 225 Spot -indeksistÀ tai muiden FxPro-indeksien kaupasta, ota yhteyttÀasiakastukeen.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTrader
Minimi: 11.52Keskitaso: 14.56
Minimisopimuskoko0.01 Index
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 Index
Arvo per 1 indeksipiste1 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Treidausaika (UK:n aika) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

Vain jos marginaalitaso <100%

Hanki #Japan225 treidausideoita

Saa pÀivittÀisiÀ treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTÀstÀ vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart