info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vÀhittÀissijoittajien tileistÀ menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tÀllÀ palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmÀrrÀtkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettÀÀ rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illÀ sijaitsee mittavat riskit.

CAC 40 index

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
7:37 am (Local)
Opens in 2h 13m
Tokyo
6:37 am (Local)
Opens in 2h 23m
London
10:37 pm (Local)
Opens in 9h 23m
New York
5:37 pm (Local)
Opens in 15h 53m

CAC 40 chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

France 40 on vapaana float pÀÀomapainotettu indeksi, jota pidetÀÀn yleensÀ Pariisin arvopaperimarkkinoiden tarkimpana esityksenÀ. Se koostuu 40:stÀ suurimmasta Ranskassa noteeratusta yrityksestÀ.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTrader
Minimi: 2.29Keskitaso: 2.33
Minimisopimuskoko0.01 Index
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 Index
Arvo per 1 indeksipiste1 EUR
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Treidausaika (UK:n aika) 07:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 07:00 AM UK Time)

Vain jos marginaalitaso <100%

Hanki #France40 treidausideoita

Saa pÀivittÀisiÀ treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTÀstÀ vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart