S&P 500 Index futures

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.25 (Local)
Opens in 35h 25m
Tokyo
21.25 (Local)
Opens in 35h 35m
London
13.25 (Local)
Opens in 42h 35m
New York
8.25 (Local)
Opens in 49h 5m

S&P 500 Index futures chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

S&P 500 -indeksi on markkina-arvoinen painotettu indeksi, joka koostuu 500 eri toimialalla toimivasta amerikkalaisesta yrityksistä, jotka edustavat yli 70 prosenttia Yhdysvaltain osakemarkkinoiden kokonaismarkkina-arvosta.

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 1.03Keskitaso: 1.31
Minimihinnan heilahtelu0.25
1:n erän kokoUS$50 x S & P 500
1 tick arvo12.5 USD
Minimisopimuskoko0.01 lot
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Käytetty marginaali per 1 erä2.00%
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Limit ja Stop-taso0.75

S&P 500 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#US500_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#US500_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#US500_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#US500_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#US500_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#US500_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#US500_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#US500_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Treidausaika (UK:n aika) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:02:30 PM UK Time

Vain jos marginaalitaso <100%

** Marginaali koskee enintään 50 erän määrää. Tarkemmat tiedot löytyvät Futuurien vipuvoiman informaatiosta.