CAC 40 Index futures

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
20.54 (Local)
Opens in 12h 56m
Tokyo
19.54 (Local)
Opens in 13h 6m
London
11.54 (Local)
Closes in 4h 36m
New York
6.54 (Local)
Opens in 2h 36m

CAC 40 Index futures chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

CAC 40-indeksi on free-float osakekannan painotettu indeksi, joka seuraa Euronext Pariisin kaupassa olevien 40 parhaan treidatun osakkeen suorituskykyä. Se on vertailuindeksi, joka edustaa Pariisin pörssin toimintaa.

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 7.76Keskitaso: 10.88
Minimihinnan heilahtelu0.5
1:n erän kokoEUR 10 x Cac 40
1 tick arvoEUR 5.00
Minimisopimuskoko0.01 lot
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Käytetty marginaali per 1 erä2.00%
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Limit ja Stop-tasospread

CAC 40 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#FRA40_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#FRA40_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#FRA40_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#FRA40_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#FRA40_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#FRA40_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#FRA40_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#FRA40_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 07:00 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 07:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:03:00 PM UK Time

Vain jos marginaalitaso <100%

** Marginaali koskee enintään 50 erän määrää. Tarkemmat tiedot löytyvät Futuurien vipuvoiman informaatiosta.