Corn futures

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
21.34 (Local)
Opens in 36h 16m
Tokyo
20.34 (Local)
Opens in 36h 26m
London
12.34 (Local)
Opens in 43h 26m
New York
7.34 (Local)
Opens in 49h 56m

Corn futures chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Maissi on erittäin haluttu hyödyke ja maissin futuurit ovat laajimmin kaupattuja maataloussopimuksia, joiden päivittäiset määrät vaihtelevat noin miljardista dollarista dollariin.

Treidausolosuhteet

Alusta
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Instant toimeenpano
Instant toimeenpano
Market toimeenpano
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.Floating spreadit
Minimi: 0.75Keskitaso: 1.00
Minimihinnan heilahtelu0.25
1:n erän koko5,000 Bushels
1 tick arvo12.5 USD
Minimisopimuskoko0.01 lot
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Käytetty marginaali per 1 erä2.00%
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Limit ja Stop-taso1.00

Corn Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Corn_H2027/11/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Corn_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Corn_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
September 2020#Corn_U2026/06/202027/08/202031/08/2020
December 2020#Corn_Z2027/08/202025/11/202030/11/2020
March 2021#Corn_H2125/11/202024/02/202126/02/2021
May 2021#Corn_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#Corn_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
September 2021#Corn_U2128/06/202127/08/202131/08/2021
December 2021#Corn_Z2127/08/202124/11/202130/11/2021
Treidausaika (UK:n aika) Monday - Friday: 01:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (01:45 PM - 02:30 PM & 07:20 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

Vain jos marginaalitaso <100%

** Marginaali koskee enintään 50 erän määrää. Tarkemmat tiedot löytyvät Futuurien vipuvoiman informaatiosta.