Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

USDTRY - US Dollar / Turkish Lira

Swap short: 192.9995 PointsSwap long: -821.1408 Points
Low: 18.42924Spreadi MT5 floatingKorkea: 18.55278
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
15.44 (Local)
Closes in 0h 28m
Tokyo
13.44 (Local)
Closes in 1h 16m
London
5.44 (Local)
Opens in 2h 16m
New York
0.44 (Local)
Opens in 8h 46m

USDTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 92.60Keskitaso: 416.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 TRY X USDTRY Rate
Minimisopimuskoko1000 USD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

USD/TRY-pari yhdistÀÀ kaksi tÀrkeÀÀ globaalia valuuttaa: Yhdysvaltain dollarin ja Turkin liiran. Kauppaa kÀydÀÀn harvoin Turkin ulkopuolella, parit ovat tunnettuja sen volatiilisuudesta, epÀvakaudesta ja spontaanisuudesta. Markkinat ovat alttiita Àkillisille ja nopeille liikkeille, ja siksi paria ei useinkaan suositella aloitteleville sijoittajille. Kokeneiden reidaajien kÀsissÀ kuitenkin se tarjoaa mahdollisuuden saada voittoa niin suuria kuin riskitkin.

Investoi tÀnÀÀn FxPro:n kanssa.