USDTHB - US Dollar / Thai Baht

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
22.10 (Local)
Opens in 11h 40m
Tokyo
21.10 (Local)
Opens in 11h 50m
London
13.10 (Local)
Closes in 3h 20m
New York
8.10 (Local)
Opens in 1h 20m

USD THB Trading Chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.45$ per treidattua 10K
Minimi: 14.75Keskitaso: 18.55
cTrader limit ja stop-tasot0
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissaMax. Leverage is 1:50
Minimisopimuskoko0.01 lot
1 TICK arvo per 1 erÀ USD1000 / USDTHB Rate
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Treidausaika (UK:n aika) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Treidaa CFD-valuutta USD/THB-valuuttaparia FxPro:n kanssa.

FxPro tarjoaa CFD:itÀ USD/THB ja 70+ valuuttapareja, mukaanlukien majorit, minorit, ja eksoottiset, joita voidaan vaihtaa kaikilla alustoilla, kuten FxPro MT4, FxPro MT5 ja FxPro cTrader. Forex-CFD:illÀ voi kÀydÀ kauppaa 24/5, Instant tai Market Execution ja fixed tai floating spreadin mukaan ja tilin tyypin mukaan. Valitsemalla treidata CFD:tÀ Forexilla FxPro:n kanssa, voit hyötyÀ kilpailukykyisestÀ hinnoittelusta, jonka spreadit on niinkin alhaalla kuin 0 pipsiÀ, majorpareissa, nopea ordereiden toimeenpano ja ammattimaisen treidausolosuhteet.

Jos sinulla on kysyttÀvÀÀ Yhdysvaltain dollarin/Thaimaan bahtin tai muun valuuttaparin FxPro-treidaamisesta, ole hyvÀ ja ota yhteyttÀmeidÀn asiakastukeen.