Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

USDSGD - US Dollar / Singapore Dollar

Swap short: -15.4185 PointsSwap long: -8.5004 Points
Low: 1.34656Spreadi MT5 floatingHigh: 1.34757
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
11.23 (Local)
Closes in 4h 49m
Tokyo
10.23 (Local)
Closes in 4h 37m
London
2.23 (Local)
Opens in 5h 37m
New York
21.23 (Local)
Opens in 12h 7m

USDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 7.00Keskitaso: 7.23
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 SGD X USDSGD Rate
Minimisopimuskoko1000 USD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

USD/SGD-valuuttayhdistelmÀ on mÀÀritelty sen volatiliteetilla ja epÀselvyydellÀ. Vaikea lukea ja ennustaa, pari tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden tehdÀ merkittÀviÀ voittoja. YhdistelmÀn suorituskyky riippuu pitkÀlti kahden suuren mutta hyvin erilaisen maailmantalouden, Yhdysvaltojen ja Singaporen vÀlisten suhteiden vÀlisestÀ korrelaatiosta, minkÀ seurauksena nÀiden kahden liikkeet ovat harvoin yhdensuuntaisia ja aiheuttavat erittÀin suuren riskin investointiin. Jos olet kokenut treidaaja, joka haluaa koittaa uhkapeliÀ, tÀmÀ voi olla tÀydellinen pari sinulle.

Investoi tÀnÀÀn FxPro:n kanssa.