Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

USDPLN - US Dollar / Polish Zloty

Swap short: 46.5902 PointsSwap long: -137.7153 Points
Low: 4.91876Spreadi MT5 floatingKorkea: 4.98906
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
2.07 (Local)
Opens in 7h 43m
Tokyo
0.07 (Local)
Opens in 8h 53m
London
16.07 (Local)
Opens in 15h 53m
New York
11.07 (Local)
Opens in 22h 23m

USDPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 29.50Keskitaso: 52.48
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 PLN X USDPLN Rate
Minimisopimuskoko1000 USD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

USD/PLN-pari yhdistÀvÀt kaksi hyvin erilaista valuuttaa: Puolan zlotyn ja Yhdysvaltain dollarin. YhdistelmÀn suorituskyky mÀÀrÀytyy suurelta osin nÀiden kahden kansantalouden taloudellisen suorituskyvyn vÀlisen korrelaation ansiosta, ja monien erilaisten tekijöiden ansiosta ne ovat yleensÀ epÀvakaita, ennakoimattomia ja suuria riskejÀ. Sopii noviisitreidaajalle, jolle parit voivat olla hyödyllinen monipuolistustyökalu ja ammattitaitoisille sijoittajille, joilla on avoin lÀhestymistapa kaupankÀyntiin.

Ottaaksesi kombinaation portfolioosi, Ota yhteyttÀFxPro:hon nyt.