Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

USDNOK - US Dollar / Norwegian Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: -124.9232 PointsSwap long: -49.8328 Points
Low: 9.91401Spreadi MT5 floatingKorkea: 10.02490
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
20.41 (Local)
Opens in 37h 9m
Tokyo
18.41 (Local)
Opens in 38h 19m
London
9.41 (Local)
Opens in 46h 19m
New York
4.41 (Local)
Opens in 52h 49m

USDNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 155.90Keskitaso: 191.16
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 NOK X USDNOK Rate
Minimisopimuskoko1000 USD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

USD/NOK-yhdistelmÀ on kombinaatio kahdesta eri valuutasta: Norjan kruunusta ja Yhdysvaltain dollarista. NÀiden kansojen talouksien vÀlinen korrelaatio vaikuttaa voimakkaasti pariliitokseen, ja monien, vaihtelevien tekijöiden vuoksi se on taipuvainen epÀvakaalle, ennalta-arvaamattomalle ja suurelle riskille. TÀmÀ profiili tekee siitÀ huonon aloitteleville sijoittajille, mutta se voi olla ihanteellinen valinta kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat tehdÀ huomattavaa voittoa.

Ottaaksesi kombinaation portfolioosi, Ota yhteyttÀmeihin nyt.