Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 141.50Keskitaso: 148.17
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 MXN X USDMXN Rate
Minimisopimuskoko1000 USD (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

USD/MXN-pari yhdistyy kahdesta tärkeästä maailmanlaajuisesta valuutasta: Meksikon pesosta ja Yhdysvaltain dollarista. Näiden maiden talouksien korrelaatio vaikuttaa voimakkaasti yhdistämiseen, kun taas niiden läheiset maantieteelliset, poliittiset ja kaupalliset siteet luovat mielenkiintoisen dynaamisen dynamiikan. Meksikon valuutalla on vain vähän vaikutusta Yhdysvaltain naapurinsa tilanteeseen, mutta jälkimmäinen pyrkii varjostamaan toisen liikkeitä. Houkutteleva läpimurto suuryritysten ulkopuolella parin kanssa sopii erinomaisesti kokeneille sijoittajille, joilla on korkea riskikynnys.

Investoidaksesi tänäänOta yhteyttäFxPro:hon.