Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

USDMXN - US Dollar / Mexican Peso

Swap short: 186.6455 PointsSwap long: -528.2492 Points
Low: 20.03829Spreadi MT5 floatingKorkea: 20.18529
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
2.51 (Local)
Opens in 6h 59m
Tokyo
0.51 (Local)
Opens in 8h 9m
London
16.51 (Local)
Opens in 15h 9m
New York
11.51 (Local)
Opens in 21h 39m

USDMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 211.50Keskitaso: 214.05
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 MXN X USDMXN Rate
Minimisopimuskoko1000 USD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

USD/MXN-pari yhdistyy kahdesta tÀrkeÀstÀ maailmanlaajuisesta valuutasta: Meksikon pesosta ja Yhdysvaltain dollarista. NÀiden maiden talouksien korrelaatio vaikuttaa voimakkaasti yhdistÀmiseen, kun taas niiden lÀheiset maantieteelliset, poliittiset ja kaupalliset siteet luovat mielenkiintoisen dynaamisen dynamiikan. Meksikon valuutalla on vain vÀhÀn vaikutusta Yhdysvaltain naapurinsa tilanteeseen, mutta jÀlkimmÀinen pyrkii varjostamaan toisen liikkeitÀ. Houkutteleva lÀpimurto suuryritysten ulkopuolella parin kanssa sopii erinomaisesti kokeneille sijoittajille, joilla on korkea riskikynnys.

Investoidaksesi tÀnÀÀnOta yhteyttÀFxPro:hon.