Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.60% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

USDHKD - US Dollar / Hong Kong Dollar

Swap short: -151.5866 PointsSwap long: 4.7304 Points
Low: 7.84794Spreadi MT5 floatingKorkea: 7.84826
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
9.23 (Local)
Opens in 0h 27m
Tokyo
7.23 (Local)
Opens in 1h 37m
London
23.23 (Local)
Opens in 8h 37m
New York
18.23 (Local)
Opens in 15h 7m

USDHKD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 4.10Keskitaso: 8.37
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 HKD X USDHKD Rate
Minimisopimuskoko1000 USD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

USD/HKD -yhdistelmÀ on yhdistynyt kahdessa suuressa maailman valuutassa: Hongkongin dollari ja Yhdysvaltain dollari. NÀiden kahden kansan talouksien vÀlistÀ korrelaatiota heikentÀÀ paria voimakkaasti, minkÀ seurauksena se on tyypillisesti volatiilista, vaikeasti ennustettavissa ja suurtesti riskialtista. NÀihin vaikuttavat erittÀin erilaiset tekijÀt, ja tÀmÀ tarkoittaa, ettÀ liikkuvuus tietyillÀ markkinoilla hÀiritsee hyvin harvoin toisiaan. TÀmÀn seurauksena valuuttakurssit voivat muuttua nopeasti ja tarjoavat tÀydellisen mahdollisuuden voittaa hyvin sijoittajalle.

LisÀtÀksesi USD/HKD-parin portfolioosi,Ota yhteysmeihin tÀnÀÀn