Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

USDDKK - US Dollar / Danish Krone

Swap short: -117.9098 PointsSwap long: -15.5532 Points
Low: 7.56072Spreadi MT5 floatingKorkea: 7.59807
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
16.02 (Local)
Closes in 0h 10m
Tokyo
14.02 (Local)
Closes in 0h 58m
London
6.02 (Local)
Opens in 1h 58m
New York
1.02 (Local)
Opens in 8h 28m

USDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 15.90Keskitaso: 30.12
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 DKK X USDDKK Rate
Minimisopimuskoko1000 USD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 USD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

USD/DKK:n valuuttakurssia vaihdetaan harvoin Tanskan ulkopuolella, mutta se voi olla hyödyllinen olla salkussa. Molempia, jotka vaikuttavat voimakkaasti pariin - Yhdysvaltojen ja Tanskan - vaikuttavat hyvin erilaiset tekijÀt, minkÀ seurauksena se on yleensÀ epÀvakaa ja arvaamaton. Vaikka tÀmÀ estÀÀ monet investoimasta pariin, se voi tehdÀ yhdistelmÀn ihanteelliseksi korkean riskikynnyksen omaaville toimijoille, jotka tarjoavat voittoja niin suuriksi kuin riskit.

Investoidaksesi tÀnÀÀnOta yhteysnyt FxPro:hon