Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

SGDJPY - Singapore Dollar / Japanese Yen

Swap short: -17.7714 PointsSwap long: -0.4952 Points
Low: 100.729Spreadi MT5 floatingKorkea: 101.290
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
2.50 (Local)
Opens in 7h 0m
Tokyo
0.50 (Local)
Opens in 8h 10m
London
16.50 (Local)
Opens in 15h 10m
New York
11.50 (Local)
Closes in 4h 10m

SGDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 7.90Keskitaso: 14.95
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 JPY X USDJPY Rate
Minimisopimuskoko1000 SGD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 SGD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Viime vuosina SGD/JPY-valuuttayhdistelmÀ on kasvattanut suosiota ja on onnistunut rakentamaan merkittÀviÀ seuraajia. Sen suorituskykyyn vaikuttavat voimakkaasti kaksi suurta maailmantaloutta: Singapore ja Japani. EnsimmÀinen usein pyrkii varjostamaan jÀlkimmÀistÀ, ja sen seurauksena liikkeet ovat usein suhteellisen yksinkertaisia ennustaa. Niille, jotka etsivÀt keskipitkiÀ riski-investointeja, joilla laajennetaan suurten yhtiöiden valikoimaa, SGD/JPY-yhdistelmÀ voi olla ihanteellinen valinta.

Investoi tÀnÀÀn, Ota yhteyttÀFxPro-tiimiin nyt.