Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

PLNJPY - Polish Zloty / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: -8.8012 PointsSwap long: 3.4264 Points
Low: 30.419Spreadi MT5 floatingKorkea: 30.804
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
20.12 (Local)
Opens in 37h 38m
Tokyo
18.12 (Local)
Opens in 38h 48m
London
9.12 (Local)
Opens in 46h 48m
New York
4.12 (Local)
Opens in 53h 18m

PLNJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 3.90Keskitaso: 5.39
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 JPY X USDJPY Rate
Minimisopimuskoko1000 PLN (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 PLN
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

PLN/JPY-valuuttayhdistelmÀÀn vaikuttavat voimakkaasti kahden tÀrkeÀn, mutta hyvin erilaisen talouden, kuten Puolan ja Japanin, suorituskyvyt. NÀihin valuuttoihin vaikuttavat monenlaiset erilaiset tekijÀt, minkÀ seurauksena ne voivat reagoida hyvin eri tavalla maailman tapahtumiin. TÀmÀn seurauksena paria pidetÀÀn yleisesti volatiilisena ja vaikeasti ennustettavissa. Se voi olla ihanteellinen lisÀys, koska se tarjoaa mahdollisuuden saada voittoa yhtÀ merkittÀvÀsti kuin riskejÀ.

Investoidaksesi nyt, Ota yhteyttÀFxPro:hon.