Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 0.90Keskitaso: 1.06
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 NZD X USDNZD Rate
Minimisopimuskoko1000 NZD (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 NZD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko klo 8.00 - 11.00 (GMT) välillä.

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

NZD/USD-valuutan yhdistelmä on yleisesti nimeltään "Kiwi", joka on maailman kymmenen eniten vaihdetuimman valuutan joukossa. Australian dollarin tapaan Uuden-Seelannin valuutta hyötyi viime vuosikymmeninä hyödykemarkkinoista, joka on nostanut arvoaan noustaessa. Tämä pari symboloi kahden maailman vaikutusvaltaisimman talouden välistä suhdetta. Tämä on aiheuttanut parisuhteen suosion nousevan eksponentiaalisesti viime vuosina niin paljon, että Uuden-Seelannin keskuspankki joutui toteuttamaan devalvaatiotoimenpiteitä vuonna 2012. Se soveltuu kaikille, alkaen uutuustreidaajasta ammattimaisen treidaajaan.

Jos haluat lisätä NZD/USD- parin salkkuun, ota yhteyttä FxPro:hon tänään.