Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

NZDSGD - New Zealand Dollar / Singapore Dollar

Swap short: -6.229 PointsSwap long: -8.5368 Points
Low: 0.80008Spreadi MT5 floatingKorkea: 0.80818
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
15.16 (Local)
Closes in 0h 56m
Tokyo
13.16 (Local)
Closes in 1h 44m
London
5.16 (Local)
Opens in 2h 44m
New York
0.16 (Local)
Opens in 9h 14m

NZDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 10.80Keskitaso: 11.45
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 SGD X USDSGD Rate
Minimisopimuskoko1000 NZD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 NZD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

NZD/SGD-valuuttayhdistelmÀÀ ei usein kaupata, mutta se voi olla ihanteellinen valinta opportunistiselle sijoittajalle, joka on valmis sijoittamaan uhkapeliin. Parin suorituskykyyn vaikuttavat voimakkaasti kaksi hyvin erilaista taloutta - Uusi-Seelanti ja Singapore. NÀiden valuuttojen vÀlinen korrelaatio on yleensÀ heikko; luodenepÀvakaat ja arvaamattomat markkinat. Se tarjoaa myös mahdollisuuden tuottaa voittoja yhtÀ suuriksi kuin mahdolliset riskit.

Investoidaksesi tÀnÀÀn, Ota yhteyttÀtÀnÀÀn FxPro:hon nyt.