Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 0.90Keskitaso: 1.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 CHF X USDCHF Rate
Minimisopimuskoko1000 NZD (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 NZD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

NZD/CHF-valuutan yhdistelmä ei ole laajalti kaupankäynnin kohteena, mutta sen ennustamattomuus, volatiliteetti ja suuri riskitekijä voivat olla houkuttelevia niille sijoittajille, jotka haluavat pelata. Kahden hyvin erilaisen talouden vaikutukset vaikuttavat voimakkaasti pareihin: Uusi-Seelanti ja Sveitsi. Tämän seurauksena valuuttakurssimuutokset harvoin noudattavat samoja malleja, joten niitä on vaikea lukea ja vielä vaikeampi ennustaa. Parilla on kuitenkin edelleen mahdollisuus tehdä hienoja voittoja, kun ne sijoitetaan kokeneisiin käsiin.

Lisätäksesi parin portfolioon,ota yhteyttämeihin nyt.