Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.28% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

Swap short: 0 Swap long: 0
Low: 0Spreadi {{platformType}} floatingHigh: 0
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
17.40 (Local)
Opens in 16h 10m
Tokyo
16.40 (Local)
Opens in 16h 20m
London
8.40 (Local)
Closes in 7h 50m
New York
3.40 (Local)
Opens in 5h 50m
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 0.90Keskitaso: 1.36
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 CHF X USDCHF Rate
Minimisopimuskoko1000 NZD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 NZD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

NZD/CHF-valuutan yhdistelmÀ ei ole laajalti kaupankÀynnin kohteena, mutta sen ennustamattomuus, volatiliteetti ja suuri riskitekijÀ voivat olla houkuttelevia niille sijoittajille, jotka haluavat pelata. Kahden hyvin erilaisen talouden vaikutukset vaikuttavat voimakkaasti pareihin: Uusi-Seelanti ja Sveitsi. TÀmÀn seurauksena valuuttakurssimuutokset harvoin noudattavat samoja malleja, joten niitÀ on vaikea lukea ja vielÀ vaikeampi ennustaa. Parilla on kuitenkin edelleen mahdollisuus tehdÀ hienoja voittoja, kun ne sijoitetaan kokeneisiin kÀsiin.

LisÀtÀksesi parin portfolioon,ota yhteyttÀmeihin nyt.