Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

NZDCAD - New Zealand Dollar / Canadian Dollar

Swap short: -6.433 PointsSwap long: -2.1966 Points
Low: 0.80512Spreadi MT5 floatingHigh: 0.80835
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
12.01 (Local)
Closes in 4h 11m
Tokyo
11.01 (Local)
Closes in 3h 59m
London
3.01 (Local)
Opens in 4h 59m
New York
22.01 (Local)
Opens in 11h 29m

NZDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 1.30Keskitaso: 2.05
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 CAD X USDCAD Rate
Minimisopimuskoko1000 NZD (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 NZD
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

NZD/CAD-valuuttapari riippuu voimakkaasti kahdesta tÀrkeÀstÀ kansainvÀlisestÀ taloudesta: Uudesta-Seelannista ja Kanadasta. Paria pidetÀÀn usein epÀvakaisena ja epÀtasaisena, ja sen seurauksena se sopii parhaiten niille, joilla on suuri riskikynnys. TÀmÀn yhdistelmÀn ennakoimattomuus tarkoittaa, ettÀ se on usein sopimaton aloittelijalle, mutta kun se on sijoitettu asiantuntijoiden kÀsiin, se tarjoaa mahdollisuuden joidenkin tÀhtitieteellisten profitien kannalta.

ota yhteyttÀFxPro:hon investoidaksesi tÀnÀÀn