Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 12.00Keskitaso: 17.21
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 SEK X USDSEK Rate
Minimisopimuskoko1000 NOK (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 NOK
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

NOK/SEK-valuuttayhdistelmää vaihdetaan harvoin Norjan ja Ruotsin ulkopuolella; mutta sillä on kuitenkin monien sijoittajien portfoliossa erityinen rooli. Pariliitoksen suorituskykyyn vaikuttaa voimakkaasti kahden eurooppalaisen naapurin talouksien välinen korrelaatio. Kansallisen läheisen taloudellisen, taloudellisen ja poliittisen siteen ansiosta keskenään ja muulle euroalueelle valuuttakurssi on usein rinnakkain. Tämä suhteellinen ennustettavuus tarkoittaa sitä, että NOK/SEK-valuuttaparina on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät keskimääräistä riskienhallintaa lisäämään niiden salkkuun.

Löytääksesi lisääota yhteyttäFxPro:hon tänään