Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

GBPZAR - British Pound / South African Rand

Swap short: 41.9822 PointsSwap long: -490.855 Points
Low: 24.23164Spreadi MT5 floatingHigh: 24.61108
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
1.01 (Local)
Opens in 8h 49m
Tokyo
0.01 (Local)
Opens in 8h 59m
London
16.01 (Local)
Opens in 15h 59m
New York
11.01 (Local)
Opens in 22h 29m

GBPZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 61.50Keskitaso: 178.86
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/ZAR-valuuttayhdistelmÀ on pienempi parikaksikko, mutta silti se on edelleen tasavertainen osuutensa harrastajista. Valuuttojen vÀlisiin suhteisiin vaikuttaa suuresti kahden suuren globaalin talouden korrelaatio: Yhdistyneet Kuningaskunnat ja EtelÀ-Afrikka. Parin kÀyttÀytyminen on usein arvaamatonta lukuisten erilaisten tekijöiden vuoksi, jotka vaikuttavat nÀihin kansakuntiin. Huolimatta siitÀ, ettÀ se on volatiilinen ja epÀselvÀ, yhdistelmÀ tarjoaa mahdollisuuden tehdÀ huomattavia voittoja kokeneiden kÀsien ohjaamana.

LisÀtÀksesi GBP/ZAR valuuttaparin portfolioosiota yhteyttÀmeihin nyt