Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

GBPSGD - British Pound / Singapore Dollar

Swap short: -16.6058 PointsSwap long: -13.3769 Points
Low: 1.67463Spreadi MT5 floatingHigh: 1.67721
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
10.39 (Local)
Closes in 5h 33m
Tokyo
9.39 (Local)
Closes in 5h 21m
London
1.39 (Local)
Opens in 6h 21m
New York
20.39 (Local)
Opens in 12h 51m

GBPSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 11.50Keskitaso: 11.61
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 SGD X USDSGD Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/SGD-valuuttakurssimallin suorituskykyyn vaikuttaa voimakkaasti kahden hyvin erilaisen talouden vÀlinen korrelaatio: Yhdistynyt kuningaskunta ja Singapore. NÀiden kansojen taloudellinen asema riippuu monista eri tekijöistÀ, sekÀ sisÀisistÀ ettÀ ulkoisista. TÀmÀn seurauksena niiden vÀlinen suhde on epÀvakaa ja arvaamaton. Kun palkkion mahdollisuus on yhtÀ suuri kuin riskit, GBP/SGD-paritukset voivat tehdÀ hienon lisÀyksen libertisen sijoittajan salkkuun.

ota yhteyttÀ meidÀn tiimiimme tÀnÀÀn ja me katsotaan kuinka voimme olla avuksi.