Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.28% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

Swap short: 0 Swap long: 0
Low: 0Spreadi {{platformType}} floatingHigh: 0
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
6.21 (Local)
Opens in 3h 29m
Tokyo
5.21 (Local)
Opens in 3h 39m
London
21.21 (Local)
Opens in 10h 39m
New York
16.21 (Local)
Opens in 17h 9m
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 110.80Keskitaso: 152.05
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 SEK X USDSEK Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/SEK-valuuttaparin suorituskykyyn vaikuttavat voimakkaasti kahden tÀrkeÀn Euroopan talouden vÀlinen korrelaatio: Yhdistynyt kuningaskunta ja Ruotsi. Kiinteiden poliittisten, taloudellisten ja kaupallisten siteidensÀ ansiosta euroalueeseen nÀmÀ monet kansakunnat vaikuttavat useilla jaetuilla tekijöillÀ ja siten arvo vaihtelee usein rinnakkain. TÀstÀ syystÀ paria pidetÀÀn suhteellisen ennakoitavana, mutta se on kuitenkin ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tehdÀ ensimmÀisen yrityksensÀ neljÀn suurimman parin ulkopuolelta.

Jos ajattelet, ettÀ GBP/SEK-pari voisi olla tÀydellinen lisÀ portfolioosi, ota yhteyttÀ meidÀn tiimiimme tÀnÀÀn ja me katsotaan kuinka voimme olla avuksi.