Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 110.80Keskitaso: 147.84
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 SEK X USDSEK Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/SEK-valuuttaparin suorituskykyyn vaikuttavat voimakkaasti kahden tärkeän Euroopan talouden välinen korrelaatio: Yhdistynyt kuningaskunta ja Ruotsi. Kiinteiden poliittisten, taloudellisten ja kaupallisten siteidensä ansiosta euroalueeseen nämä monet kansakunnat vaikuttavat useilla jaetuilla tekijöillä ja siten arvo vaihtelee usein rinnakkain. Tästä syystä paria pidetään suhteellisen ennakoitavana, mutta se on kuitenkin ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tehdä ensimmäisen yrityksensä neljän suurimman parin ulkopuolelta.

Jos ajattelet, että GBP/SEK-pari voisi olla täydellinen lisä portfolioosi, ota yhteyttä meidän tiimiimme tänään ja me katsotaan kuinka voimme olla avuksi.