Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.60% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

GBPPLN - British Pound / Polish Zloty

Swap short: -7.6994 PointsSwap long: -85.275 Points
Low: 5.31197Spreadi MT5 floatingKorkea: 5.32287
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
12.31 (Local)
Closes in 3h 41m
Tokyo
10.31 (Local)
Closes in 4h 29m
London
2.31 (Local)
Opens in 5h 29m
New York
21.31 (Local)
Opens in 11h 59m

GBPPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 57.70Keskitaso: 61.14
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 PLN X USDPLN Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/PLN-valuuttayhdistelmÀÀ vaikuttavat voimakkaasti kaksi suurta Euroopan maata: Iso-Britannia ja Puola. Arvonvaihtelut kahden vÀlillÀ ovat usein samansuuntaisia toisistaan johtuen nÀiden maiden ja euroalueen yhteisten ja lÀheisten poliittisten, taloudellisten ja kaupallisten suhteiden vuoksi. TÀmÀn parin alhaiset treidausmÀÀrÀt tekevÀt siitÀ todennÀköisemmÀn volatiliteetin suhteen ja ennustettavuuden kuin kaupallisimmat yhdistelmÀt, mutta silti se voi silti tehdÀ ihanteellisen keskipitkÀn riskiinvestoinnin niille, jotka haluavat laajentaa salkkujaan.

Investoidaksesi nyt ota yhteyttÀ Fxpro-tiimiimme nyt.