Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 77.20Keskitaso: 135.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 NOK X USDNOK Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/NOK-valuutan yhdistelmän suorituskykyyn vaikuttaa merkittävästi kahden merkittävän Euroopan maan, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Norjan välinen korrelaatio. Kuten monet eurooppalaiset valuutat, arvon vaihtelut kahden välillä ovat usein rinnakkain toisiaan. Tämä johtuu kansakunnan läheisistä taloudellisista, poliittisista ja taloudellisista suhteista euroalueeseen. Yhdistämisen vähäinen treidausmäärät tekevät siitä todennäköisemmän volatiliteetin ja äkilliset vaihtelut kuin neljä suurta paria, mutta se voi silti tehdä ihanteellisen sijoituksen niille, jotka etsivät keskipitkän riskin parinvaihtoa, mikä helpottaa sellaisten salkkujen monipuolistamista.

Jos haluat investoida tänään ota yhteyttä Fxpro-tiimiimme nyt.