Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
MT4 Fixed
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: N/AKeskitaso: 1.56
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 JPY X USDJPY Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Fixed spreadit voi hyväksyä ainoastaan 'Instant Ordereita' ja kaikki muut tilaustyypit kuuluvat orderin toimeenpanokäytännön piiriin.

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/JPY-yhdistäminen on suuri riski, volatileettinen valuuttayhdistelmä, jota usein kutsutaan "leskentekijäksii". Sitä määrittävät suuret hintaliikkeet verrattuna muihin pareihin. Itse asiassa vuoden 2008 taloudellisen romahduksen aikana pari siirtyi yli 7 000 pipsiin; ilmiö, joka oli ennen kaikille tuntematon.

Riippuen yksilöllisestä treidaustyypistäsi, tämä volatiliteetti on joko erittäin haluttu tai erittäin epäluotettava. GBP/JPY on paras vaihtoehto kauppiaille, jotka etsivät volatiliteettia tai suuria liikkeitä, mutta sitä pitäisi vain vaihtaa vain silloin, kun käytetään stop-loss ordereita. Parin merkittävät riskit tekevät sen erittäin sopimattomaksi aloittelijoille, mutta se on kuitenkin ihanteellinen rahankeräysväline niille, joilla on enemmän kokemusta ja vapaamatkustavaa riskialttiutta.

Jos haluat lisätä GBP/JPY- parin salkkuun, ota yhteyttä FxPro:hon tänään.