Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

GBPCHF - British Pound / Swiss Franc

Swap short: -10.2097 PointsSwap long: 5.5797 Points
Low: 1.05843Spreadi MT5 floatingKorkea: 1.07185
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
23.58 (Local)
Opens in 9h 52m
Tokyo
22.58 (Local)
Opens in 10h 2m
London
14.58 (Local)
Closes in 1h 32m
New York
9.58 (Local)
Closes in 6h 2m

GBPCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 1.00Keskitaso: 3.48
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 CHF X USDCHF Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/CHF-valuutan yhdistelmÀ heijastuu voimakkaasti kahden Euroopan tÀrkeimmÀn ja varakkaan talouden eli Yhdistyneen kuningaskunnan ja Sveitsin kanssa. Molemmat perinteisesti ovat pidetty turvallisina valuuttoina, nÀmÀ kaksi usein peilaavat toistensa liikkeet sen vuoksi, ettÀ he ovat lÀheisiÀ ja yhteisiÀ siteitÀ euroalueen kanssa. Viime aikoina Sveitsin frangin arvoon on vaikuttanut voimakkaasti sisÀinen devalvaatiopolitiikka, kun taas punta on noussut. Vaikka tÀmÀ on lisÀnnyt pariliitoksen volatiliteettia, se on tuonut myös hienoja mahdollisuuksia voittoon.

Jos haluat lisÀtÀ GBP/CHF- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.