Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 1.10Keskitaso: 1.34
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 CAD X USDCAD Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/CAD-valuuttakursseja yhdistää voimakkaasti kahden tärkeän globaalin talouden korrelaatio: Yhdistynyt kuningaskunta ja Kanada. Yhdistäminen suurelta osin varjelee GBP/USD-yhdistämisen liikkeitä,jotka johtuvat Kanadan ja Yhdysvaltojen välisistä läheisistä taloudellisista, poliittisista ja kaupallisista siteistä. Vaikka tämän yhdistelmän alhainen kaupankäynnin volyymi tekee siitä alttiimman vaihteluille, pari on kuitenkin ihanteellinen työkalu monipuolistamiseen niille, jotka tuntevat GBP/USD -parituksen, mutta jotka haluavat siirtyä neljän suurten parien ulkopuolelle.

Lisätäksesi tämän kombinaation portfolioosi, , ota yhteysmeihin FxPro:hon