Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.60% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

GBPAUD - British Pound / Australian Dollar

Swap short: -11.9157 PointsSwap long: -3.9216 Points
Low: 1.83491Spreadi MT5 floatingKorkea: 1.84233
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
9.44 (Local)
Opens in 0h 6m
Tokyo
7.44 (Local)
Opens in 1h 16m
London
23.44 (Local)
Opens in 8h 16m
New York
18.44 (Local)
Opens in 14h 46m

GBPAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 1.30Keskitaso: 4.14
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 AUD X USDAUD Rate
Minimisopimuskoko1000 GBP (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 GBP
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

GBP/AUD-valuuttaparin vaikutus kahden suuren globaalin talouden eli Yhdistyneen kuningaskunnan ja Australian vÀlillÀ on voimakkaasti riippuvainen. Spreadit ovat tyypillisesti suuria ja markkinoiden liikkeet voivat olla epÀvakaita. Vaikka nÀmÀ tekijÀt lisÀÀvÀt tÀhÀn yhdistelmÀÀn liittyviÀ riskejÀ, ne tarjoavat myös merkittÀviÀ palkkioita tuntevalle sijoittajalle. Kokeneiden kÀsissÀ tÀmÀ tekee GBP/AUD -parituksesta ihanteellisen siirtymisen neljÀstÀ suuresta parista ja upeasta työkalusta monipuolistamiseen.

LisÀtÀksesi tÀmÀn kombinaation portfolioosi, , ota yhteysmeihin tÀnÀÀn