Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.69% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

EURZAR - Euro / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap short: 72.5516 PointsSwap long: -456.0366 Points
Low: 18.07760Spreadi MT5 floatingKorkea: 18.20190
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
20.45 (Local)
Opens in 13h 5m
Tokyo
18.45 (Local)
Opens in 14h 15m
London
9.45 (Local)
Closes in 6h 45m
New York
4.45 (Local)
Opens in 4h 45m

EURZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 82.70Keskitaso: 147.07
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimisopimuskoko1000 EUR (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 EUR
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

EU/ZAR-valuuttayhdistelmÀ on pienempi pari, mutta sillÀ on edelleen huomattava maailmanlaajuinen seuranta. Parin vÀlisiin suhteisiin vaikuttaa suuresti kahden suurten globaalin talouden korrelaatio: euroalue ja EtelÀ-Afrikka. YhdistelmÀn kÀyttÀytyminen on usein epÀselvÀ, koska kahden talouden taloudelliset tilat vaikuttavat monilla erilaisilla tekijöillÀ. Huolimatta siitÀ, ettÀ se on epÀvakaa ja vaikeasti ennustettava, pari tarjoaa mahdollisuuden tehdÀ huomattavia voittoja, kun se sijoitetaan kokeneisiin kÀsiin.

Investoidaksesi tÀnÀÀn, ota yhteysFxPro:hon.