Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

EURTRY - Euro / Turkish Lira

Swap short: 395.2126 PointsSwap long: -3146.906 Points
Low: 25.01874Spreadi MT5 floatingHigh: 25.39286
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
21.18 (Local)
Opens in 36h 32m
Tokyo
20.18 (Local)
Opens in 36h 42m
London
12.18 (Local)
Opens in 43h 42m
New York
7.18 (Local)
Opens in 50h 12m

EURTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 374.60Keskitaso: 842.57
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 TRY X USDTRY Rate
Minimisopimuskoko1000 EUR (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 EUR
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

EUR/TRY-valuuttaparia ei ole laajalti kaupan Turkin ulkopuolella, mutta silti se on edelleen huomattavaa. YhdistelmÀn suorituskykyyn vaikuttaa voimakkaasti kahden tÀrkeÀn globaalin talouden vÀlinen korrelaatio: euroalue ja Turkki. Vaikka Turkin liira ei korreloi euron kanssa yhtÀ tiukasti kuin monet Euroopan valuutat, se usein varjostaa sen liikkeitÀ, koska nÀmÀ kaksi paikallisaluetta ovat lÀhellÀ taloudellisia ja kaupallisia siteitÀ. Erinomainen työkalu monipuolistamiseen, yhdistelmÀ sopii parhaiten kokeneelle sijoittajalle.

LisÀtÀksesi EUR/TRY-kombon portfolioosi, ota yhteysmeihin nyt.