Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 84.72% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

EURSGD - Euro / Singapore Dollar

Swap short: -5.9752 PointsSwap long: -18.5726 Points
Low: 1.37692Spreadi MT5 floatingKorkea: 1.38595
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
0.23 (Local)
Opens in 9h 27m
Tokyo
23.23 (Local)
Opens in 9h 37m
London
15.23 (Local)
Closes in 1h 7m
New York
10.23 (Local)
Closes in 5h 37m

EURSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 9.70Keskitaso: 14.09
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 SGD X USDSGD Rate
Minimisopimuskoko1000 EUR (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 EUR
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

EUR/SGD-valuuttayhdistelmÀÀ ei ole laajalti kaupankÀynnin kohteena Singaporen ulkopuolella, mutta silti se on suhteellisen suurta. YhdistÀmiseen vaikuttavat voimakkaasti kahden suurimman maailmantalouden suhde: euroalue ja Singapore. Perinteisesti epÀtÀsmÀllinen ja vaikeasti ennustettava yhdistelmÀ soveltuu erinomaisesti kokeneille korkean riskikynnyksen omaaville sijoittajille, jotka tarjoavat voiton mahdollisuuksia yhtÀ paljon kuin vedot, joita sinun on kÀytettÀvÀ.

Investoi nyt FxPro:n kanssa.