EURPLN - Euro / Polish Zloty

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
21.40 (Local)
Opens in 36h 10m
Tokyo
20.40 (Local)
Opens in 36h 20m
London
12.40 (Local)
Opens in 43h 20m
New York
7.40 (Local)
Opens in 49h 50m

EUR PLN Trading Chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.45$ per treidattua 10K
Minimi: 40.48Keskitaso: 43.14
cTrader limit ja stop-tasot0
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 X EURUSD Rate
Minimisopimuskoko0.01 lot
1 TICK arvo per 1 erÀ USD10 / USDPLN Rate
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Treidausaika (UK:n aika) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

EUR/PLN-valuuttayhdistelmÀ on usein ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tehdÀ ensimmÀisen yrityksensÀ neljÀn suurimman parin ulkopuolelta. Kahden suuren talouksien, euroalueen ja puolalaisen, nÀiden valuuttojen vÀlillÀ on voimakas korrelaatio, kun taas Zloty usein varjostaa euron toimintaa. Soveltuu aloitteleville treidaajille ja kokeneelle ammattikÀyttÀjÀlle, joten EUR/PLN-paritukset ovat loistavia treidaussportaalien monipuolistamiseksi ja tasapainottamiseksi.

Jos haluat lisÀtÀ EUR/PLN -parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.