Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 1.50Keskitaso: 2.11
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 NZD X USDNZD Rate
Minimisopimuskoko1000 EUR (0.01 lots)
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 EUR
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

EUR/NZD-valuuttayhdistelmää ei ole laajalti kaupattu Uuden-Seelannin ulkopuolella, mutta sillä on kuitenkin vielä kapea paikka täyttää kokeneen sijoittajan portfolio. Parin suorituskyky riippuu kahdesta suuresta maailmantaloudesta: euroalueesta ja Uudesta-Seelannista. Näihin kahteen vaikuttavat monet etuyhteydettömät tekijät, ja tämä tarkoittaa, että näiden valuuttojen välinen suhde on usein virheellinen ja vaikeasti ennustettavissa. Nämä tekijät tekevät yhdistelmästä suurelta osin sopimattomia aloitteleville sijoittajille, mutta ammattilaisten käsissä se voi tuottaa voittoja niin suuriksi kuin riskejäkin.

Jos haluat lisätä EUR/NZD -parin salkkuun, ota yhteyttä FxPro:hon tänään.