Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.28% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

Swap short: 0 Swap long: 0
Low: 0Spreadi {{platformType}} floatingHigh: 0
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
17.34 (Local)
Opens in 16h 16m
Tokyo
16.34 (Local)
Opens in 16h 26m
London
8.34 (Local)
Closes in 7h 56m
New York
3.34 (Local)
Opens in 5h 56m
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 1.50Keskitaso: 1.68
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 NZD X USDNZD Rate
Minimisopimuskoko1000 EUR (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 EUR
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

EUR/NZD-valuuttayhdistelmÀÀ ei ole laajalti kaupattu Uuden-Seelannin ulkopuolella, mutta sillÀ on kuitenkin vielÀ kapea paikka tÀyttÀÀ kokeneen sijoittajan portfolio. Parin suorituskyky riippuu kahdesta suuresta maailmantaloudesta: euroalueesta ja Uudesta-Seelannista. NÀihin kahteen vaikuttavat monet etuyhteydettömÀt tekijÀt, ja tÀmÀ tarkoittaa, ettÀ nÀiden valuuttojen vÀlinen suhde on usein virheellinen ja vaikeasti ennustettavissa. NÀmÀ tekijÀt tekevÀt yhdistelmÀstÀ suurelta osin sopimattomia aloitteleville sijoittajille, mutta ammattilaisten kÀsissÀ se voi tuottaa voittoja niin suuriksi kuin riskejÀkin.

Jos haluat lisÀtÀ EUR/NZD -parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.