Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettÀÀ rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vÀhittÀissijoittajista menettÀÀ rahaa tÀmÀn palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmÀrrÀtkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettÀÀ rahaa.

EURMXN - Euro / Mexican Peso

Swap short: 228.7159 PointsSwap long: -588.1038 Points
Low: 18.53742Spreadi MT5 floatingHigh: 18.74002
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
7.43 (Local)
Opens in 50h 7m
Tokyo
6.43 (Local)
Opens in 50h 17m
London
22.43 (Local)
Opens in 57h 17m
New York
17.43 (Local)
Opens in 63h 47m

EURMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.35$ per treidattua 10K
Minimi: 125.00Keskitaso: 189.03
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ja Stop-taso0 points
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 MXN X USDMXN Rate
Minimisopimuskoko1000 EUR (0.01 lots)
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen1000 EUR
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Vain jos marginaalitaso <100%

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

Meksikon ulkopuolella EUR/MXN-valuuttayhdistelmÀÀ vaihdetaan harvoin, mutta se voi olla ihanteellinen valinta niille, joilla on suuri riskikynnys. Parin suorituskyky riippuu kahdesta suuresta taloudesta: Meksikosta ja euroalueesta. NĂ€iden talouksien taloudellinen tilanne johtuu hyvin erilaisista tekijöistĂ€, jotka puolestaan ​​tekevĂ€t yhdistelmĂ€stĂ€ erittĂ€in epĂ€vakaat ja epĂ€tasaiset. TĂ€stĂ€ syystĂ€ pari voi olla tĂ€ydellinen valinta kokeneelle vapaamieliselle kĂ€yttĂ€jĂ€lle tarjoamalla mahdollisuuksia palkkioille yhtĂ€ korkealle kuin riskit.

Jos haluat lisÀtÀ EUR/MXN- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.