info
Sijoita vastuullisesti
Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 77% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.

EURJPY - Euro / Japanese Yen

: Points: Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin

EUR JPY Trading Chart

H1
D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliä, yhdestä terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.45$ per treidattua 10K
Minimi: 0.60Keskitaso: 1.18
cTrader limit ja stop-tasot0
Käytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 X EURUSD Rate
Minimisopimuskoko0.01 lot
1 TICK arvo per 1 erä USD1000 / USDJPY Rate
Vähimmäisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0

Treidausaika (UK:n aika) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

Vain jos marginaalitaso <100%

** Epänormaalit markkinaolosuhteet viittaavat kohtaan 6.12. Orderin toimeenpanopolitiikka.

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/8/2019 – 25/8/2019. Vaikka FxPro yrittää tarjota kilpailukykyisiä tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, että nämä voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. Edellä mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tärkeät uutiset talouskalenteristamme, mikä voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimäärän yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. Lisätietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Fixed spreadit voi hyväksyä ainoastaan 'Instant Ordereita' ja kaikki muut tilaustyypit kuuluvat orderin toimeenpanokäytännön piiriin.

Edellä mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellä mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

EUR/JPY-valuuttaparin katsotaan olevan turvapaikka treideille ja se on yhä suosittu sijoittajien keskuudessa. Valuuttapari liittyy voimakkaisiin liikkeisiin, ja vaikka se on usein verrattu EUR/GBP -pariin, se yleensä liikkuu lähes kaksinkertaisesti pips:eissä. Japanin jeni on viime aikoina ollut nousussa, ja tämän arvion odotetaan jatkuvan lähitulevaisuudessa. Tämän parin erityispiirteistä se sopii parhaiten trenditreidaajille.

Jos haluat lisätä EUR/JPY- parin salkkuun, ota yhteyttä FxPro:hon tänään.

Hanki EURJPY treidausideoita

Saa päivittäisiä treidausilmoituksia:
  • Osakkeet/Indeksit
  • Forex
  • Kulta/Öljy
Trading CentralTästä vastaa
TradingCentral
Rekisteröidy nyt
Chart