EURJPY - Euro / Japanese Yen

Swap short: 0 PointsSwap long: 0 Points
Low: 0.00Spreadi MT4 floatingKorkea: 0.00
Globaalit sessioajat osakevaihtoihin
Sydney
21.17 (Local)
Opens in 12h 33m
Tokyo
20.17 (Local)
Opens in 12h 43m
London
12.17 (Local)
Closes in 4h 13m
New York
7.17 (Local)
Opens in 2h 13m

EUR JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Aiempi esitys ei ole takuu tai ennuste tulevasta toiminnasta.

Treidausolosuhteet

Alusta
cTrader
cTrader
MT4 MultiTerminal sallii asiakkaiden hallita monta MT4-tiliÀ, yhdestÀ terminaalista tuen kanssa, erilaisiin treidin kokoon kohdistettuihin metodeihin.
Mt5-orderin toimeenpano
Toimeenpano
Market toimeenpano
Market toimeenpano
cTraderSpreadit + 0.45$ per treidattua 10K
Minimi: 0.80Keskitaso: 1.20
cTrader limit ja stop-tasot0
KĂ€ytetty marginaali (1:100 vipuvaikutussuhdanne) USA;n dollarissa1000 X EURUSD Rate
Minimisopimuskoko0.01 lot
1 TICK arvo per 1 erÀ USD1000 / USDJPY Rate
VÀhimmÀisaskel sopimuskoon nostamiseen0.01 lot
Marginaalivaatimukset avata uusi positio*0
Treidausaika (UK:n aika) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

Vain jos marginaalitaso <100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Spreadit ovat heijastuksia aika-painotetusta keskiarvosta 09:00 - 21:00 (GMT) 01/04/2020 - 30/06/2020. Vaikka FxPro yrittÀÀ tarjota kilpailukykyisiÀ tuottoja kaikilla treidaustunneilla, asiakkaiden tulisi huomata, ettÀ nÀmÀ voivat vaihdella ja ovat alttiita markkinaolosuhteille. EdellÀ mainittu on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin. Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tÀrkeÀt uutiset talouskalenteristamme, mikÀ voi johtaa spreadien laajentumiseen muun muassa. </p> <p> NZDUSD, AUDUSD-spreadit voivat vaihdella ilmoitetun maksimimÀÀrÀn yli joka keskiviikko, 08:00 - 11:00 (GMT). </p> Dynaaminen vipuvaikutus koskee MT4, MT5 ja cTrader. LisÀtietoja on osoitteessa <a href='/leverage-information'> https://www.fxpro.com/leverage-information </a>

Fixed spreadit voi hyvÀksyÀ ainoastaan 'Instant Ordereita' ja kaikki muut tilaustyypit kuuluvat orderin toimeenpanokÀytÀnnön piiriin.

EdellÀ mainitut erot ovat sovellettavissa normaaleissa valuuttakaupan olosuhteissa. FxPro: lla on oikeus muuttaa edellÀ mainittuja eroja markkinaehtojen mukaisesti.

EUR/JPY-valuuttaparin katsotaan olevan turvapaikka treideille ja se on yhÀ suosittu sijoittajien keskuudessa. Valuuttapari liittyy voimakkaisiin liikkeisiin, ja vaikka se on usein verrattu EUR/GBP -pariin, se yleensÀ liikkuu lÀhes kaksinkertaisesti pips:eissÀ. Japanin jeni on viime aikoina ollut nousussa, ja tÀmÀn arvion odotetaan jatkuvan lÀhitulevaisuudessa. TÀmÀn parin erityispiirteistÀ se sopii parhaiten trenditreidaajille.

Jos haluat lisÀtÀ EUR/JPY- parin salkkuun, ota yhteyttÀ FxPro:hon tÀnÀÀn.